BAKAN YARDIMCISI YILMAZ, PANSİYON VE OKUL AÇILIŞLARINA KATILDI  
BAKAN YARDIMCISI YILMAZ, PANSİYON VE OKUL AÇILIŞLARINA KATILDI

BAKAN YARDIMCISI YILMAZ, PANSİYON VE OKUL AÇILIŞLARINA KATILDI

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Kayseri'nin Develi ilçesinde, 100 yataklı öğrenci pansiyonu, anaokulu ve ortaokul açılışı dolayısıyla düzenlenen törenlere katıldı.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Kayseri Develi'de hayırseverler tarafından yaptırılan Arif Övüç Anaokulu, Süleyman Tıraş Ortaokulu ve Fatma-Turan Aksu Erkek Öğrenci Pansiyonunun açılışına katıldı. Yılmaz, hayırsever Turan Aksu tarafından yaptırılan Develi Mesleki Eğitim Merkezinde öğrenim gören öğrencilerin kalacağı 100 yataklı Fatma-Turan Aksu Erkek Öğrenci Pansiyonunun açılışı için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de son 20 yılda eğitimde önemli gelişmeler yaşandığını belirtti.
 
Türkiye'nin 19 milyon öğrenci sayısıyla büyük bir potansiyele sahip olduğuna işaret eden Yılmaz, "Böylesi örnek teşkil eden ve büyük bir ihtiyacı gideren hayırseverimize ve kıymetli ailesine teşekkür ediyor, yapılan yurdun eğitim camiamıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
 
Daha sonra emekli astsubay hayırsever Arif Övüç'ün yaptırdığı Arif Övüç Anaokulunun açılışına katılan Yılmaz, mahallenin önemli bir ihtiyacını karşılayan, çocukların nezih bir ortamda vakit geçirecekleri güzel bir eğitim kurumunu yaptırdığı için hayırsevere teşekkür etti. Süleyman Tıraş'ın vasiyeti üzerine kendi adıyla yaptırılan Süleyman Tıraş Ortaokulunun açılışını da yapan Yılmaz, "Merhum Süleyman amcamız hiç evlenmemiş ve dolayısıyla çocuğu da olmamış. İnşallah, burada yetişen yavrularımızdan amcamız birçok hayır dua alacaktır. Rabbi'm kendisine rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.