CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMA MÜJDESİ  
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMA MÜJDESİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMA MÜJDESİ

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmen adaylarına müjde verdi. Erdoğan, "Bu yıl için söz verdiğimiz 20 bin yeni öğretmen ataması ile ilgili süreç önümüzdeki günlerde Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, 20 bin öğretmen ataması için takvimin önümüzdeki günlerde Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacağını söyledi. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:  

"Öğretmen adaylarımız için de bir müjdemiz var: Bu yıl için söz verdiğimiz 20 bin yeni öğretmen atamasıyla ilgili süreç, önümüzdeki günlerde Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılacaktır.
Böylece, hükûmetlerimiz tarafından atanan öğretmen sayısı, 730 binden 750 bine çıkacaktır.
Bir başka ifadeyle, ülkemizdeki mevcut 1,2 milyon öğretmenin üçte ikisi bizim dönemlerimizde atanmış oluyor. Yeni atama sürecinin öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.