BAKAN ÖZER VE BAKAN ERSOY, YEŞİLÇAM TESİSLERİNDEKİ VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ  
BAKAN ÖZER VE BAKAN ERSOY, YEŞİLÇAM TESİSLERİNDEKİ VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

BAKAN ÖZER VE BAKAN ERSOY, YEŞİLÇAM TESİSLERİNDEKİ VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin ardından Malatya'ya giden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bölgede incelemelerini sürdürüyor.

Bakan Özer Doğanşehir ilçesinin ardından Malatya kent merkezinde, incelemelere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
 
Özer, akşam saatlerinde beraberinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya milletvekili Öznur Çalık ve Van Valisi Ozan Balcı ile birlikte Yeşilçam tesislerindeki vatandaşları ziyaret etti.
 
Tesislerdeki vatandaşları tek tek dinleyen Bakan Özer ve Bakan Ersoy, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirterek tüm ihtiyaçların devlet tarafından karşılanacağını ifade etti.
 
Tüm Türkiye'de eğitim öğretime 13 Şubat'a kadar ara verilmesinin ardından Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremden eekilenen 10 ildeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde de eğitime 1 hafta ara verildiğini açıkladı.
 
2.500 kişili MEB AKUB Ekibi arama kurtarma çalışmalarına katılıyor
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Milli Eğitim Bakanlığı Arama ve Kurtarma Birimi (MEB AKUB) ekiplerinin, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde kurtarma çalışmalarına katıldığını bildirdi. 
 
Bakan Özer, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Tamamı öğretmenlerimizden oluşan 2 bin 500 kişilik MEB AKUB ekiplerimiz, depremden etkilenen illerimizde enkaz altındaki vatandaşlarımızı kurtarma çalışmalarına katılıyor." ifadesini kullandı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.